ترمیم ایمپلنت لق شده
متاسفانه مشکلی به نام لق شدن ایمپلنت به ندرت پس از کاشت دندان اتفاق می افتد که راه درمانی به جز خارج کردن پایه ایمپلنت، ترمیم بافت های آسیب دیده و کاشت مجدد ایمپلنت دندان ندارد. بنابراین بهتر است با راههای جلوگیری از آن آشنا شوید تا با این مشکل لق مواجه نشوید. با این که مشکل لق شدن ایمپلنت به ندرت پیش می آید اما وقتی اتفاق افتاد، به خودی خود درست نخواهد شد. احساس لقی یا در آمدن ایمپلنت از جای خود تجربه خوبی برای بیمار نخواهد بود.
شایع ترین دلایل مشکل لق شدن ایمپلنت
1. وارد آمدن فشار یا ضربه روی ایمپلنت
2. لق شدن تاج دندان
3. تحلیل استخوان فک اطراف ایمپلنت
4. التهاب لثه اطراف ایمپلنت
التهاب لثه اطراف ایمپلنت یا پری ایمپلنتیتیس که یکی از رایج ترین بیماری های لثه پس از کاشت ایمپلنت های دندانی است می تواند یکی از دلایل لق شدن ایمپلنت باشد. در صورت تشخیص فوری و رعایت کردن بهداشت دهان و دندان و مصرف آنتی بیوتیک، امکان حفظ ایمپلنت وجود دارد. اما؛ اگر التهاب لثه افزایش یابد، پزشک به ناچار ایمپلنت را خارج کرده و پس از درمان محل مورد نظر و پایه ایمپلنت جدیدی را خواهد کاشت.
پس مشکل لق شدن ایمپلنت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در صورت مواجه شدن با آن لازم است با دندان پزشک خود تماس گرفته و در نزدیک ترین تاریخ به او مراجعه کنید.
بهترین جایگزین دندان از دست رفته ایمپلنت دندان است که امروزه یکی از پرکاربرد ترین دست آوردهای بشر در رشته دندانپزشکی است، ایمپلنت دندان به گونه ای طراحی میشود که کمترین عوارض و شکست را داشته باشند. ایمپلنت دندان در موارد بسیار نادر امکان دارد دچار لق شدن و یا دچار شکست شوند. اگر چنین اتفاقی رخ دهد باید علت لق شدن آن مشخص شود و مجدد ترمیم شود.
برای انجام اینکار لازم است قرار ملاقاتی با متخصص ایمپلنت خود تعیین کنیم تا علت لق شدن ایمپلنت دندان با عکس برداری از دندان مشخص شود.
در این مطلب قصد داریم درباره علت های لق شدن ایمپلنت دندان، انواع لق شدن آن و علائم لق شدن ایمپلنت و راه کار های درمان آن که تجربه بیماران و متخصصان کلینیک سیب سفید میباشد صحبت کنیم.
ابتدا انواع مختلف لق شدن ایمپلنت دندان را برای شما توضیح خواهیم داد زیرا باید بدانیم کدام قسمت ایمپلنت دچار لق شدگی است.
اگر عفونت ایمپلنت به موقع درمان نشود چه اتفاقی می افتد؟
اگر عفونت درمان نشود ممکن است نیاز به برداشتن بافتهای استخوان فک باشد که میتواند استخوان و فک شما را کلاً ضعیف کند و ایمپلنت خود را از دست بدهید. دندانهای طبیعی مجاور آن نیز ممکن است عفونی شوند. علاوه بر این، عفونت میتواند به بافتهای نرم و سینوسها نیز نفوذ کند. در موارد شدیدتر، عفونت ایمپلنت به عفونت خونی منجر شده، عفونت وارد جریان خون شما میشود و حتی میتواند به مغز شما نیز سرایت کند.