در این شرایط نبایست کامپوزیت ونییر انجام داد .

۱- نامرتبی شدید دندانها

۲- بیماری و عفونت لثه ها

۳- دندانهای عصب کشی شده که دارای دیواره ضعیف هستند .

۴- افرادی که فک انها جلو و بیرون زده است

۵-افرادی که دندان قروچه دارند.

۶- افرادی که در ناحیه طرح لبخندشان ، تعدادی از دندانها روکش و یا ایمپلنت است.

دندانهای عصب کشی شده و دارای دیواره ضعیف امکان انجام کامپوزیت ونیر یا لمینت دندان را ندارند.

پس برای این دندانها که معمولا رنگشان هم بمرور زمان تیره شده چه کار می توان کرد؟

جواب روکش فول سرامیک است .

دندانهای عصب کشی شده با دیواره ضعیف می بایست روکش شود و اگر فردی با این شرایط بخواهد سایر دندانهای ناحیه طرح لبخندش رو هم درست کند ، برای دندانهای دیگر روش لمینت مناسبتر است ، چون جنس روکش و لمینت یکسان است.

در واقع اگر در ناحیه طرح لبخند ، دندانی روکش باشد بهتر است در درمان زیبایی از روش ترکیبی روکش و لمینت استفاده کرد و نه روکش و کامپوزیت ونییر ...

یک نکته خیلی خیلی مهم در درمانهای زیبایی ، انست که نتیجه درمان تا حدی تحت تاثیر وضعیت قبلی دندانها قرار می گیرد . البته که نمی توان همه مشکلات زیبایی یک لبخند رو صرفا با درمانی مثل کامپوزیت ونییر اصلاح کرد .

خیلی از مشکلات مثل انحراف فک ، انحراف زاویه محور طولی دندان، انحراف خط تقارن و ... با درمانهای زیبایی قابل اصلاح نیست .

در واقع من به همه مراجعه کنندگانم توضیح می دهم که هدف از درمانهای زیبایی ، انست که تا حد امکان لبخند رو زیباتر کرد ولی نمی توان به کسی قول داد که همه چیز را بتوان طبق سلیقه فرد تغییر داد و یا یک تقارن صد در صد ایجاد کرد . بایست واقع نگر و صادق بود و مراجعه کننده بایست از محدودیت های نتیجه درمان اگاه باشد . لذا جلسات مشاوره خیلی مهم است و من در هر جلسه حداقل نیم ساعت راجع به انتظارات و محدودیت ها به مراجعه کنندگانم توضیح می دهم و از انها هم می خوام که تمام خواسته هاشون رو شفاف بیان کنند تا امکانپذیری رسیدن به خواستهایشان بررسی شود .